Dagvaartocht op schip Johanna.

Dagtocht met schip "Johanna".

Aan boord van een exclusieve jacht maakt u een heerlijke tocht voor uw familie, vrijgezellen, verjaardags, bruilofst feest, besloten vergadering, huwelijksaanzoek of van je dierbare as verstrooien.

Compleet met koffie/thee gebak, hapjes drankjes, lunch en/of diner. Maximaal 12 personen. U wordt verzorgd door een ervaren kapitein, chef-kok en gastvrouw die u alles uit handen neemt.

Graag tijdig reserveren! Wij kijken uit naar Uw komst.
Reserveer via WhatsApp of bel na 13.00 uur op 0653720304.

Vaartochten naar wens aan te passen.

In overleg met uw persoonlijke wensen maken wij voor u de perfecte dagtocht. Vaartochten in diversen afstanden, enkele voorbeelden van de vaartochten vindt u hieronder.

De chef-kok maakt naar wens uw lunch/buffet en/of diner, eenvoudig of culinair, 3 gangen vis en/of vlees, Biesbosch menu voor de bourgondische fijn proevers onder ons.

Vegetarisch, veganistisch, Jane, Halal en/of allergievrij hoort tot de mogelijkheden.

Ook mogelijk zelf een route samen te stellen.

Overleg met kapitein Peter of uw persoonlijke gewenste route mogelijk in het vaarschema past!

Meer informatie over een diner/lunch boottocht, de prijzen en of het aanmelden voor een vaartocht, kan via WhatsApp of telefonisch na 13.00 uur op telefoonnummer 0653720304

Graag tijdig reserveren! Wij kijken uit naar Uw komst.
Reserveer via WhatsApp of bel na 13.00 uur op 0653720304.

Extra's te organiseren tijdens uw vaartocht:

SUP-board pakket! Bij mooi weer is het mogelijk dat we voor anker gaan, er kan dan gezwommen en gesupt worden.
Schip Johanna heeft 8 SUP boards aan boord.
SUP-board pakket kost € 10,- per persoon extra.
Met het SUP-board pakket blijven we één tot twee uur langer aan boord. De bar blijft open.

Dansworkshop op de Johanna.

Tijdens de vaartocht is het heerlijk te dansen op het boven en of benedendek. Salsa, bachata, merengue, kizomba, rock & roll, jive, swing, cha cha, rumba en diversen single line en groepsdansen kunnen heerlijk gedanst worden. Dansdocenten Peter en Gretha hebben jaren danslessen gegeven bij Danschool Luckydancing , en verzorgen graag uw dansworkshop.

Vertrektijden en plaatsen.

Parkeren bij Docks Vissershang (Gratis)
Vissershang 2, 4273 PE Hank.
Wij komen u ophalen vanaf de parkeerplaats of u loopt naar de kano steigeraan de zuidzijde van de parkeerplaats. Vandaar halen wij u op, en varen we met de kleine boot naar Schip Johanna. Na een welkomstdrankje en een verplichte veiligheidsbriefing gaan na 30 minuten de trossen los en beginnen we Uw dagvaartocht.

1 november tot 1 april stapt u aan boord in Oud-Beijerland.

DinerCruise Dordrecht, Roterdam. 10 uur varen.

Vertrek uit Hank, tijden: 11.00 uur. 15 april tot 1 oktober.

Mooie tocht over ruim vaarwater van de Amer, Hollandsch Diep, Dordtsche Kil, Oude Maas, de Noord, Nieuwe Maas en Oude Maas. Tijdens het varen ziet u de spectaculaire skyline van Dordrecht en Rotterdam. Vanaf het water krijgt u een goede impressie van deze steden, en het indrukwekkende dynamische havengebied van Rotterdam, waar u veel bekende grote scheepswerven, scheepen en bedrijven kan waarnemen vanaf het water.

Aan de Amer ziet U het natuurpark de Brabantse Biesbosch, het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa vol met ruige en hoog opgaande wilgenbossen, grote rietkragen, veel watervogels en weides vol Schotse hooglanders. Een waanzinnig mooi natuurgebied.

De chef-kok maakt uw lunch en diner buffet. Lunch bestaat uit verschillende soorten broodjes met beleg, frisse salade (bij kouder weer in het voor en najaar soep), koffie thee en sap. Diner bestaande uit: Voorafje, hoodgerecht en dessert. Eventueel op bestelling, vegetarisch, veganistisch, Jane, Halal en/of allergievrij.

Boottocht duurt 10 uur inclusief in en uitschepen.
Er mogen maximaal 12 personen mee, inclusief kinderen.
Kosten van deze bijzonder exclusieve vaartocht zijn € 1275,- inclusief kosten ervaren kapitein, chef-kok en gastvrouw. Kosten voor lunch, diner en hapjes zijn € 95,- per persoon.
8 personen of meer 10% korting op het eten.
Exclusief wijn, bier en frisdrank deze zijn op nacalculatie.
Vaartochten zijn afhankelijk van het weer en het seizoen.

Hank, Tiengemeten en Biesbosch. 11 uur.

Vertrektijden zijn 9.00 uur, of in overleg later.
Langs mooie natuur over zeer ruim water met een koel windje varen we tot de Slijkplaat tegenover Hellevoetsluis en terug. Over de Amer varen we naar het Hollandsch Diep, onder de Moerdijkbruggen door over de Haringvliet richting Tiengemeten. Vol met natuur, weidsheid, rust en waar naast reeën, vossen ook de zee-arend en de bever wonen.
De Zuidwestelijke Delta is een rijk vogelgebied.

Tijdens de heen en terug weg varen we langs het natuurpark de Brabantse Biesbosch, het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa vol met ruige en hoog opgaande wilgenbossen, grote rietkragen, veel water vogels, roofvogels en weides vol Schotse hooglanders.

De chef-kok maakt uw lunch en diner buffet. Lunch bestaat uit verschillende soorten broodjes met beleg, frisse salade (soep), koffie thee en sap. Diner bestaande uit: Voorafje, hoodgerecht en dessert. Op deze tocht zal de Chef-Kok u een Zeeuwse delicatessen arrangement aanbieden. Eventueel op bestelling, vegetarisch, veganistisch, Jane, Halal en/of allergievrij.

Er mag tijdens deze feestelijke tocht (karaoke) muziek gedraaid worden. Instalatie is aan boord. Deze tocht is al veel geboekt voor een professionele fotoshoot.

Boottocht duurt 11 uur inclusief in en uitschepen.
Er mogen maximaal 12 personen mee, inclusief kinderen.
Kosten van deze bijzonder exclusieve vaartocht zijn € 1450,- inclusief kosten ervaren kapitein, chef-kok en gastvrouw. Kosten voor lunch, diner en hapjes zijn € 95,- per persoon.
8 personen of meer 10% korting op het eten.
Exclusief wijn, bier en frisdrank deze zijn op nacalculatie.
Vaartochten zijn afhankelijk van het weer en het seizoen.

Borrel experience of fotoshoot tour.

Korte vaartochten met lunch of diner op exclusief jacht. Geniet van het uitzicht op de voorbijtrekkende bezienswaardigheden van de Biesbosch en ga zitten voor een heerlijk 3 of 6-gangenmenu verzorgd door onze chef-kok. Zie de Biesbosch vanuit een ander perspectief en geniet van een ontspannen vaartocht.

Borrel uurtje, Bedrijfsborrel, of met vrienden onder elkaar. Borrel tijdens onze rondvaart langs de Brabantse Biesbosch. Een onvergetelijke borrel organiseren of vier je verjaardag eens op een andere manier. Nodig je beste vrienden uit en laat ze genieten van een prachtige dag op het water op ons jacht met chef-kok, kapitein en gastvrouw.

Model, Portfolio, Film, Fotoshoot-tour langs de mooiste verborgen plekken van de Brabantse Biesbosch. Op exclusief luxe jacht "Schip Johanna", of in de bijzondere natuur van de Biesbosch. Aan boord zijn privé hutten voor omkleden, visagie en hairstyling.

In overleg met uw persoonlijke wensen maken wij voor u de perfecte tocht voor uw Borrel, Feest of Model, Portfolio, Film, Fotoshoot.

Meer informatie over de boottocht, de prijzen en of het aanmelden, kan via WhatsApp of telefonisch na 13.00 uur op telefoonnummer 0653720304

Graag tijdig reserveren! Wij kijken uit naar Uw komst.
Reserveer via WhatsApp of bel na 13.00 uur op 0653720304.

Brabantse Biesbosch & Aakvlaai 5 uur varen.

Vertrektijden: Zie de aktiviteiten Agenda voor dag en tijd.
Rondje Brabantse Biesbosch en Aakvlaai. De kronkelende kreekjes, kleine strandjes en de brede wateren zijn uniek te noemen in de Biesbosch. Geniet van de bijzondere bloemen, planten, en wilgenbossen, langs open weides vol watervogels. Boottocht is de perfecte manier om de natuur hier te verkennen! De Biesbosch moet u beleven. Vaart u mee? Compleet met koffie/thee gebak en hapjes.

Boottocht duurt 5 uur inclusief in en uitschepen.
Er mogen maximaal 12 personen mee, inclusief kinderen.
Kosten van deze bijzondere exclusieve vaartocht zijn € 775,- inclusief kosten ervaren kapitein, chef-kok en gastvrouw. Exclusief wijn, bier en frisdrank deze zijn op nacalculatie.

Lunch. Vertrekken we eerder op de dag, dan is de vaartocht uit te breiden met een lunch á € 17,- per persoon extra.

Diner. Vertrekken we later, dan is de vaartocht uit te breiden met een diner met 1, 2 of 3 gangen menu.
Reken dan op € 35,- tot € 95,- per persoon extra.

Voor een prijsopgave, aanvraag offerte klik op contact voor telefoonnummer en mail.

Meer informatie, prijzen en of aanmelden voor een vaartocht, kan via WhatsApp of telefonisch na 13.00 uur op 0653720304.

Wat moet je weten!

Maximaal 12 volwassenen inclusief kinderen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Verboden te roken in het schip, alleen op het bovendek mag gerookt worden.

Verplichte veilgheidsbriefing voor uw en onze veiligheid.

Tijdens het aan en afmeren is er geen bediening.

Er zijn 8 SUP boards aan boord van schip Johanna.

Let op: met spelen in het water? Er is kans op zwemmersjeuk

Internetverbinding en snelheid kunnen variëren (mobiele verbinding).

Wat is inbegrepen bij uw dagtocht.

Kapitein, Matroos en bediening.
Samen met u overleggen wij uw wensen voor het eten en drinken.
Aan boord van de Johanna heeft u gratis wifi.

Wat is er NIET inbegrepen?

Ophalen bij u thuis of luchthaven en reisverzekering.