Privé Dinercruise op "Schip Johanna".
Aan boord van een exclusieve luxe jacht maakt u een heerlijke dinercruise met een
eigen groep of familie. Dinercruise arrangement met 4 tot 6 gangen diner in een gezellige kerstsfeer.
De Vaartocht: Vanuit Lith varen we langs het imposante Rotterdams havengebied gevolgd door een
uniek uitzicht op de prachtige skyline van Rotterdam en Dordrecht.
U wordt verzorgd door een ervaren kapitein, chef-kok en gastvrouw die u alles uit handen neemt.
Maximaal 10 personen inclusief kinderen.
Graag tijdig reserveren! Wij kijken uit naar Uw komst.
Reserveer via WhatsApp of bel na 13.00 uur op 0653720304.















Privé Dinercruise Dagprogramma.
Wij varen deze feestelijke vaartocht vanaf vrijdag 16 december tot en met 6 januari 2023.
Parkeren kunt u tegenover de camping of bij de jachthaven. Wij komen u ophalen vanaf de parkeerplaats.
Wij verwachten u om 10.00 uur aan boord.
Om 10.15 uur gaan de trossen los en varen we vanuit Lith langs het imposante Rotterdams havengebied
gevolgd door een uniek uitzicht op de prachtige skyline van Rotterdam en Dordrecht. Boottocht duurt ongeveer 7.5 uur.
Voor het diner wordt aangemeerd in Lith. Het is dan al bijna donker en er is dan niet zo veel meer te zien.
U kunt in overleg met de kapitein tot 24.00 uur aan boord blijven. De bar en keuken blijven open.
Data en prijzen van Uw Privé DinerCruise.
Kosten van deze bijzondere exclusieve vaartocht zijn € 1050,-
inclusief kosten ervaren kapitein, chef-kok, gastvrouw en brandstoftoeslag.
Kosten voor lunch, diner en hapjes zijn tussen de € 40,- tot 180,- per persoon.
Menu wordt in overleg met u samengesteld. Komt u met 8 personen of meer dan krijg u 10%
korting op het eten.
De genoemde prijzen zijn exclusief wijn, bier en frisdrank deze zijn op nacalculatie.
Volgende data zijn al volgeboekt:
Zondag 24 december kerstavond.
Donderdag 28 december.
Zaterdag 6 januari.
Privé Dinercruise Menukeuze.
1e Vrolijk Kerstfeest Arrangement. 4 gangen menu.
Voorgerecht: Zalmroosje van vers gerookte zalm en heerlijk zacht gestoofde
prei en roomkaas met dillesaus.
Tussengerecht: Salade van frisse sla met gerookte zalm en reuze tijgergarnaal
met whisky honingsaus.
Hoofdgerecht: Varkenshaas met gefruite bospaddenstoelen aardappel
à la Chef en frisse salade met dressing.
Dessert: IJs met banaan, advocaat, chocolade en slagroom.
2e Merry X-MAS Arrangement. 4 gangen menu.
Voorgerecht: Zalmroosje van vers gerookte zalm en heerlijk zacht gestoofde
prei en roomkaas met dillesaus.
Tussengerecht: st Jacobsschelp met coquille, reuze tijgergarnaal en
witte wijnsaus.
Hoofdgerecht: Kerst konijn zacht gegaard in witte wijn en specerijen, met
aardappel a la Chef, peertjes en frisse sla met dressing.
Dessert: Cheesecake uit eigen keuken met ijs en slagroom.
3e Sparkling X-MAS Arrangement. 6 gangen menu. Inclusief Champagne Moët & Chandon (ice).
Voorgerecht: Gebakken shii-take paddenstoelen met rochefort geroosterde
walnoot en zwarte truffel en witte wijn dressing.
Amuse: Groetje uit de keuken. Klein hapje tussendoor.
Tussengerecht: Ganzenfilet met sinaasappel manderijn room en confituur op
een bedje van gemixte sla.
Amuse: Carpaccio met sla en heerlijke zwarte truffel dressing.
Hoofdgerecht: Gemarineerd wild hert of wildzwijn met gefruite paddenstoelen
in wijnsaus met stoofpeertjes en aardappel a la chef.
Dessert: Trifle met aardbei, chocolade en slagroom.
Vegetarisch, Veganistisch, Jane, Halal en/of allergievrij hoort tot de mogelijkheden.
Alle menu's worden geserveerd met brood, kruidenboter en oliën uit eigen keuken.
Graag tijdig reserveren! Wij kijken uit naar uw komst. Reserveer via WhatsApp of bel na 13.00 uur op 0653720304.
